Personal Sökes

Verkstadchef/kundmottagare.

Billackerare/underabetare och bilskadetekniker.

Är du utbildad eller har lång erfarenhet av billackering, underarbete eller skadeteknik då kanske det är just dig vi söker.

Vi söker både underarbetare och lackerare främst till vårt kvällskift. Arbetstid mån-torsd 12,30-22,00

Och skadetekniker till dagtid. 06.45-15.45

Skicka ert cv till anita@trollhattansskadecenter.se märk mailet med vilken av tjänsterna ni söker i ämnesraden.

Nu söker vi en kundmottagare!

Trivs du att vara ansiktet utåt och att ta emot kunderna när de besöker verkstaden? Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter? Då är det dig vi söker!

Du kommer att ha arbetsuppgifter såsom fakturering, ta emot kunder på verkstaden, svara i telefon och boka in kunderna. Du kommer även att administrera, svara på mail, planera in jobb till mekanikerna, ta betalt samt göra beställningar av reservdelar. Stort fokus ligger på service, kundnöjdhet och förmåga att planera och fördela arbete.

B- körkort samt goda kunskaper i Svenska i tal och skrift är krav för tjänsten. Vi förutsätter att du har intresse för bilar med grundläggande kunskaper. Kunskaper i CABAS och Partslink är meriterande.
Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

ansökan sker via mail på anita@trollhattansskadecenter.se

Sista ansökningsdatum är 2023-04-30

Tillagd i varukorgen