Spotrepair

Parkeringsskada?

Du kan laga din parkeringskada från 2200kr hos oss. Besök oss på Grafitvägen 4 så kan vi bedöma din skada och ge dig ett kostnadsförslag.

Hur lagas en parkeringsskada?

Det finns olika tillvägagångssätt. Det beror på skadans storlek, placering och vilken typ av lack din bil har.

 Är det en liten skada på en ej liggande yta kan det i de flesta fall gå att göra en spotrepair. Det vill säga att man bara lagar just den ytan där skadan är. Detta minskar kostnaden för dig som kund och du slipper kontakta ditt försäkringsbolag.

Vad har du för garanti på en Spotrepair?

Det är samma garanti som om du lackerar en hel yta, alltså 1 års garanti.

Nyansskillnad på Spotrepair?

Det ska bli en ytterst liten skillnad  på den reparerade ytan och den gamla ytan runt omkring. Och ett otränat öga kan ha svårt att se någon skillnad.

Kan man göra en spotrepair på en gammal bil med bleknad lack? Ja, i de flesta fall. Blek lack brukar i regel bara inträffa på bilar med röda,vita och blå pigment. Men i de flesta fall brukar dessa bilar gå att  polera upp en yta på, så att man kan göra en spotrepair. Detta bedöms när du visar upp din bil. Har du en mycket gammal bil kan man fördel bara lägga i skadan med lackstift för att undvika rostangrepp.

En vanlig typ av skada att göra en spotrepair på. En vanlig typ av skada att göra en spotrepair på. En vanlig typ av skada att göra en spotrepair på. En vanlig typ av skada att göra en spotrepair på. En vanlig typ av skada att göra en spotrepair på. En vanlig typ av skada att göra en spotrepair på

Lack av fälgar

Vi lagar och lackerar fälgar. Kom in med din skadade fälg för ett kostnadsförslag.

Trollhättans Billackering AB Trollhättans Billackering AB Trollhättans Billackering AB Trollhättans Billackering AB Trollhättans Billackering AB Vår spotrepair anläggning för 4 bilar

 

Hur lång tid tar det?

 Räkna med ca 5 timmar.

Bilen kommer till oss: vi maskerar den och börjar slipa ner området som är skadat, ibland måste man även spackla. Spacklar man, har man en torktid då spacklet måste härda.

Sedan är det dags för slipgrund, torktid. Baslack, torktid och sedan klarlack. Detta måste nu torka ordentligt innan man går på och polerar klarlackskanterna. Avmaskera och förhoppningsvis så lämnar du oss och är jättenöjd med resultatet.

Varför fick jag inte tillbaka min bil samma dag, det tar bara 5 timmar att göra en spotrepair?

Ibland går det inte alltid som vi har planerat och det kan vara allt från att en mygga landar i din lack till att vi själva lägger för mycket/lite färg eller dyl och måste börja om. Någon annans bil kanske krånglar och vi hinner inte börja med din bil som planerat.

Kan jag få en lånebil?

Vi har inga lånebilar, men kan självklart förmedla kontakten till Avis och t.o.m kan vi lösa så den bilen står och väntar på dig när du lämnar din bil till oss.

 

____________________________________________________________________________________________________________

Tillagd i varukorgen